Připravili jsme si pro Vás výhodné balíčky na našem novém eSHOPU!

KAMASlim & Young Clinic

klinika neinvazivní korekce postavy, léčby vrásek a celulitidy,
hubnutí a detoxikace
informace a rezervace: +420 776 88 34 22

dáreček Kamaslim
objednat se

Ochrana osobních údajů:


Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) webu www.kamaslim.cz (dále též „Web“), provozovaný provozovatelem KAMASlim & Young Clinic s.r.o.  zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 81353. Sídlo dle OR Kounicova 681/10, Veveří, 602 00 Brno, kontaktní také na info@kamaslim.cz vytyčuje vzájemná práva a povinnosti nás jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných též prostřednictvím on-line aktivit Webu takto:  

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

 

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování.

Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@kamaslim.cz. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatit svá práva u soudu.

#
služby
obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
služby
Jméno*:
Email*:
Telefon:
* povinná pole
reference

Odesláním souhlasíte se zásadmi o ochraně osobních údajů.



#

o nás
naše certifikace a označení

Certifikace přístrojů ITC, TÜV, CE, technologie šetrné k životnímu prostředí, stříbrná úroveň estetické medicíny, pravidelný monitoring kvality, profesní zařazení MEMBER OF estheticon, ocenění spolehlivosti firmy, aktivně bojujeme proti RP, ocenění TOP chirurg liposukce, recyklujeme a třídíme odpady.



Právní prohlášení - podmínky používání internetové prezentace. Provozovatel: KAMASlim & Young Clinic s.r.o., IČ: 024 54 289, se sídlem: Kounicova 681/10, Veveří, 602 00 Brno. Spol. je zapsaná v obch. rejs. vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn.: C 81353.

© 2014 - kamaslim.cz | Všechna práva vyhrazena, kopírování textů je nezákonné | Created by ipre.cz